Nu tar jag helg :)

Ahaaaaaa, fy fasiken vad naajs alltså.
Idag har jag jobbat till 12 i karlstad och efter det drog jag till Linda å lämnade ljus och en snabb kaffe innan det va dags att åka hem till valpen :) Han hade varit själv i 1 ½ timme och varit jätteduktig :)
Inte en enda sko hade han ätit upp ;)
Jag bytte bara om sen dags att hämta upp Fabbe, men han låg ff å sov på dagis så jag tog en kaffe med den trevliga personalen medans jag väntade, det är nog bara trevliga semestervikarier som bjussar på kaffe ;)

Jag å barna drog en repa till den lilla staden för att kolla om det fanns tid hos frisören för Addi är på tok för långhårig!! Men det va fullt så vi stack å köpte fredagsgodis istället ;) Sen hem till pizzerian och köpte pizza till barnen och nyttigare alternativ till mig och mannen så åkte vi till Stefan´s jobb och överraskade Stefan med lite mat ute på gräsmattan :)
Uppskattat, gott och en trevlig stund med mina älsklingar.

Nu går Fabian å jag här och skrotar, fixar lite på framsidan (ute) och grejar lite inne, blir lite hattigt då Fabian inte vill vara inne längre stunder och valpen ska ut ofta ;)

Nu ska jag göra det sista jobbet sen slänger jag mig på soffan ikväll.
Dags att slänga iväg en partylitebeställning.... Det märks att en del folk vill ha höst för nu droppar beställningarna in igen :).

Tjo hopp

Kommentarer
Postat av: Nina

Go morron! E de försent att få med en beställning på ljus?? :-) Hojta när det blir dags för nästa isf. Skulle behöva sniffa på lite prover innan bara så jag får rätt doft...

Ha de gott! / Nina

2009-07-29 @ 07:13:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0