Trolleri... :)

Har jobbat och fixat, därav torkan :)
Men nu är jag här och ryggen är bättre, tack vare smärtis och inflammatoriehämmande små rackare.
Jag gick till farbror doktorn och han kände och klämde på rygg och ben sen var det inge snack om saken och jag sa att jag INTE vill bli sjukskriven utan bara få bort smärtan och som trolleri så fixande han det :))
Så nu knapras det piller i ett par veckor sedan ska det va över och då ska ryggen tränas!!!

Imorgon är jag ledig så då blir det änga med barnen och städa och rensa Fhilips rum, skräphögen, kallad här hemma, för han samlar verkligen på ALLT!!!!
Jag tror inte vädret kommer att bli badväder ändå så då passar vi på att fixa, Fabian är förresten inte kry, 39.2 i feber nu på kvällen så vi tar det lugnt.

Leo är på väg till sin pappa för en veckas semester från oss så han ska oxå få städa rummet innan han far å det lår ta hela dagen eftersom han har nästan hela husets porslin inne på sitt rum och aldrig rensar så tänk er själva hur det ser ut där!!!! ;) Typiskt pubbeungar, fast jag har börjat vänja mig vid hur det funkar med killar i den åldern och har blivit väldigt överseende eftersom jag vet vad som väntar med  dom 3 kommande pojkarna!!!!!

Dags att göra nattvälling till Fabbe
ha det gott
Kram

Kommentarer
Postat av: Therese

Hejsan gumman tråkigt med din rygg men hoppas att den blir bättre nu. Tur att det inte är varmt när lillen är dålig. hoppas att han blir bättre nu till helgen när värmen ska komma igen. Allt bra med dig annars, blir lite glest med besök på bloggarna nu man har så mycket att pyssla med ute så man hinner ju inte med att skriva varje gång. Men jag kikar in nästan varje dag i alla fall. Ha det jätte bra kram Therese

2009-07-08 @ 10:52:12
URL: http://tezzies-palats.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0