Fullspäckad lördag...

Har gjort min första helg på nya jobbet och jag känner mig nöjd och glad efter min första vecka.
Imorgon är jag ledig och Stefan jobbar, det är såhär vårt liv kommer att se ut nu och hela sommaren, jag är glad att vi har bokat stugan v.34 på gotland, semester kommer att behövas när våra sommarjobbsveckor är över ;)

Idag har grabbarna haft klasskamp och Stefan har varit duktig pappa hela dagen och tog hand om alla tre småpojkar och såg till att allt flöt på bra, det är inte helt busenkelt att sköta skutan här hemma när det dessutom ska vara aktiviteter!! Vi är inte direkt  världsmästare på att passa tider..

Träffade
Carina uppe vid björkvallen, det va inte igår , kul att se er och ska vi försöka få till en fika nån dag eller kanske en grillkväll mellan arbetspassen, puh :)
Hoppas du kryar på dig snart och passa på att vila nu.

Tack snälla Susanne för hjälpen med Fhilip när Stefan hämtade mig från jobbet, du är bäst!

Vi unnade oss pizza efter klasskampen till Fabians stora lycka, tydligen!! Ha aldrig sett en unge som blir så glad för pizza och då kanske han har ätit det en gång tidigare i sitt liv :) han gör små förtjust tjut och rop när han verkligen tycker om något, det låter så himla gulligt... Det är en lycka att få se sina barn utvecklas från den ena dagen till den andra :) Jag blir lycklig av att se Fabian upptäcka världen och jag känner mig lycklig som har  alla mina barn, visst tusan är det jobbigt emellanåt, men dom goda stunderna överväger verkligen.

Jag älskar er min underbara familj, ni är mitt allt.

Nu ska jag surfa vidare och faktiskt söka ett jobb jag såg på jobbet idag...

Kram och fortsatt trevlig helg på er.
Kommentarer
Postat av: Smilla

Ingen rast och ingen ro för dig, men det verkar som att det är så du vill ha det ;)

Skönt att ha något att se fram emot, gotland v 34. Själv har vi inga planera alls för sommaren, ta dagen som den kommer.

kram

2009-06-07 @ 21:38:52
URL: http://smillasplats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0