Höjd lön, tingsrättstjafs och bröllopsdagsfirande.....

F´låt bloggisar! Jag har verkligen inte bloggtorka nu, däremot så har jag såå mycket!!
Eftermiddagarna går till pojkarnas klasskamp om jag inte jobbar, så himla roligt att följa med dom och se hur dom kämpar på för klassen :)
Alla på bollen, alla sparkar på en å samma gång i en klunga efter den lilla bollen, det är en fröjd för ögat :)

Stefan och jag har hunnit med att fira vår andra bröllposdag :) vi fick nästan en heldag för oss själva och den tillbringades i Örebro med lunch på stan och fika i stadsparken, underbart väder och bara vara själva en stund tills det var dags att komma tillbaka till verkligenheten och alla barn igen ;)

1000lappen höjd lön fick jag faktiskt!!! Wiieeeee, Yiippiieeeee det var det inte alla timmisar som fick, så visst är jag skötsam på jobbet :)

Sen till det allra tråkigaste.. Idag var jag så förbannad så jag grät i bilen hem från jobbet. Fyy faan säger jag bara.
Den här affären med bilen blev en riktig fulaffär, det har gått så långt som till tingsrätten och jag skriver inget här som kan användas emot mig utan tar det när allt är klart. 
Jag ger mig aldrig i detta!! Så jäkla jobbigt och långdraget, jag vill att det ska vara klart nu!! 

På måndag börjar jag mitt nya jobb :) Ser så fram emot att få andas lite ny fräsch luft och se lite annat en stund nu, jag kommer att vara kvar i karlstad med, har redan bokat in mig på mina lediga dagar, fniss  är man workoholic så är man och lite svårt att slita mig har jag faktiskt och dom kan som sagt va inte vara utan mig ;)

Gotlandssemester är bokad och klar :) Vi ska bo i stuga och bara vara samlad hela familjen och njuta av varandra och Gotland och våra underbara vänner som bor där, Micke, Maria och Sol. VI längtar redan.

Så det händer så himla mycket just nu, skolavslutningen närmar sig med stormsteg och Fhilip och André har redan valt sina outfits, dom kommer bli skitsnygga, Leo jobbar ff på sin!? Robin går ut nian nu och har redan gjort sitt val till gymnasiet :) 
Tänk! Det va inte länge sen man var med dom första dagen i skolan, tiden går så himla fort och nu ska jag ta vara på en stund tillsammans med Leo

Jag hoppas ni har det bra ute i cybern och glöm inte att var rädda om er och ta hand om varandra

KRAMAR

Kommentarer
Postat av: Anneli

Låter som att det är fullt upp. Jobbigt med tingsrätten. Hoppas att det går din väg.

2009-05-28 @ 17:36:52
URL: http://resangenomlivet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0