Anställningsintervju igen.....

Japp, det gäller att vara på hugget!! Idag har jag betat av ytterligare en anställningsintervju, på  psyk i Kga.
Om inte annat så lär jag mig hur jag ska söka jobb och klara av intervjuer, lite trött är jag på jobbsituationen.

Visst, det leder till en fot in, men det leder inte till fast tjänst!! inte än på ett par år iaf.
Positivt är att jag får se en hel del olika arbetsplatser och olika sätt att jobba, en möjlighet till att verkligen se hur man vill jobb och om det är rätt jobb för mig.

Jag ska gå brevid där nästa vecka 3 dagar sen hoppas vi att det börjar ringa i telefon igen även i veckorna!! Just nu har jag varit uppbokad på jobb varje helg sen vi kom tillbakka från semestern och har några helger kvar att beta av.

Idag blir det röj här hemma, vädret är inte ens promenadvänligt, men Stefan å jag gick milen igår så jag kan med gott samvete vara hemma å röja idag, struntade i spinningen igår för jag har ont i halsen och väntar på vilket håll det ska åt, promenader gör jag trots halsont, hundarna måste ju ändå ut!! ;)

Vi åker till UFF-lådan idag med en massa gamla kläder idag, jag får ge mig med mitt SPARA!!! bra att ha till nånting, nångång..Vi har inte plats för sånt..
Så jag slänger mig in i garderoben nu så får ni ha en härlig dag vart ni än befinner er.

BTW - Kollar ni Hollywoodfruarna?? Jag gillar dom skarpt, Anna Anka, ärlig, rak och för jäkla rolig och för mycket!! Precis som det ska vara i Hollywood :)

Kram bloggers

Kommentarer
Postat av: Mija

Visst är det svårt att göra sig av med kläder?!?

Fast det är himla SKÖNT att få iväg dem också. Jag brukar skicka mina till Erikshjälpen eller Röda Korset. Känns alltid bättre att ge dem till någon annan, hellre det än att slänga..:)Hoppas du har en fin kväll2009-09-23 @ 20:51:41
URL: http://mammamija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0