Jobbat...

Denna helg är en jobbhelg som det har varit nu i ett par helger!! Men sanrt är jag ledig å då drar vi tillbaka till Stockholm :) till svärmor, kusiner och svägerskor å svågrar och min lillasyster och våra vänner som är utställare på HARMONImässan.

Imorse tog jag tag i kylen!! Skurade rent och diskade alla hyllor, ahaaa vad nöjd man är efteråt.
Stefan drog iväg med Fhilip på Loppis, vi har ju fått hjälp att fixa moppen som vi fick av Nicklas nu innan han drog till Indien. Så min älskade man är som ett litet barn på julafton!!! Han kan åka världen runt på moppen!! ;)
Så efter loppisen lämnade han av Fhilip hemma sen drog han iväg på lite ärenden på stan med moppen! Jag och Fabbe tog hundarna på skogspromis med hundarna, han är så duktig å gå i skogen över stock och sten med sina små ben :) han håller Yhra i kopplet oxå, det är det viktigaste när vi går på promenad, att han får hålla Yhra :)

Jag började ju jobba 14 så det va bara å lämna la familla och göra lite nytta. Det gick i ett på jobbet så timmarna gick undan iaf :)

Som vanlig när man kommer hem så fastnar jag framför datorn, ett sätt att koppla av och komma ner i varv. Älskar att läsa bloggar och kvällarna är ju den enda tiden som man kan ta sig lite xtra tid ;)

Nu ska jag kolla om vi vunnit på lotto!!!

Kram

Kommentarer
Postat av: Smilla

Skönt med en skogspromenad =)

Hoppas du har haft en trevlig helg trots att du jobbat =)

2009-09-27 @ 18:08:48
URL: http://smillasplats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0