Jobbmässa å lite annat.....

Hej hopp..
Igår va vi, Stefan och jag på jobbmässan i Örebro. Hade sett fram emot mässan med massor med arbetsgivare och massor med jobb till mig ;)
Det va inte som jag trodde och inga jobb fanns i min kategori men jag samlade på mig info om lite andra företag så jag ska kolla runt lite på nätet och se vad det är för nåt. Det va mycket säsongsjobb, liftvakt osv i fjällen...lätt för oss att åka iväg säsongsvis!!! Visst 17 vill man vara barnledig men inte en hel säsong!! ;)

Hade på "skoj" sökt ett jobb på neurokliniken på KS (Karolinska sjh) härom dan och ta mig tusan så ringer dom ju!!! Inte trodde jag väl att JAG skulle bli uppringd 2 dagar efter jag mejlat dom!!! Hur som det är en timanställning och hon sa att dom har timmar som går att planera in, är det dumdristigt att pendla till Stockholm för att jobba? Visst Norge för pengarna skull. Samtidigt så finns det ju inga jobb här?? HJÄLP!! Hur skulle ni tänka? Jag ser det även som en erfarenhet för min del..har inte jobbat på neuro tidigare.. Ska iaf dit och prata i början på okt.

Idag blev inget som jag tänkt..tiden rinner iväg för mig ibland. Fick en förfrågan av Mia (såg ditt mess sent i förmiddags!!) om att åka till badhuset men Fabian är lite snorig och krasslig så det kändes inte rätt, sen ska vi hålla på att byta rum och behöver röja (massor kvar) men jag hinner inte!!! Vill gå mina promenader oxå :) jag gick en runda idag för jag trodde att jag inte skulle hinna spinna, men det blev både och idag..fick även mina nya träningskläder jag beställt ! ;)  gillart :)
Då både Stefan och jag försöker hålla igen med godis och annat gott just nu så kunde jag inte låta bli att köpa godis på MAXI idag när det va så billigt!! 3.95:-/hekto så blev det superpåsar till barna tills på lördag och ni ska bara veta vad mycket gott det va! Dom ligger och skriker och bråkar på mig i skåpet, men jag har bestämt mig!! Godis är ett BIG NO NO just nu...Nu är det träning som gäller...och jag känner mig jäkligt nöjd efter mina pass.

I helgen kommer det att jobbas..nu är det bara den här och nästa helg jag har inbokat sen ska jag vara ledig iaf 1 helg. Stockholm närmar sig, vi ska upp och träffa vänner och släkt och bara mysa...LÄNGTAR

Dags att ta sista svängen med doggisarna sen dags för sängen.

Stro kram till er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0