Nu tog det låång tid igen...

Men det händer otroligt mycket hela tiden!

Till att börja med så gick det kanon i rätten med bilen, det hade inte kunnat gå bättre för min del!! Han fick lov att ta tillbaka bilen och köpet hävdes!! Visst jag fick en liten summa att betala, något att sätta på lära-kontot!! Men det va solklart vem som hade lurat vem och det räcker för mig!!
Jag hade med mig Annelie, en granne till mig som har juridik som hobby och tack vare henne gick det som det gick, hon är stencool :)

Mycket träning är det oxå nu, jag kör spinning 1 fast gång iveckan försöker hinna med 2 men det dyker oftast upp något på torsdagar så jag har fått hoppa av dom gångerna, men jag har ju mitt andra gym där jag går på trappmaskinen när jag inte hinner spinna, nu är det sista kilona som ska väck!!!

Förra söndagen insjuknade ju Fabbe i feber och hosta och blev skitdålig så på måndagen så vart vi lotsade till VC utav upplysningen som trodde han hade åkt på svininfluensan, vilket vissade vanligt virus.. 2 dagar senare och 40.6 i feber tar vi kontakt igen eftersom han haft hög feber i flera dagar och den vägrade att ge med sig.
Då fick vi komma till karlstad sjh och där efter ett par långa timmar för liten på akuten så blev vi inlagda på avd 12, det visar sig att fabian åkt på en KRAFTIG lunginflammation. Liten krake..
Han fick pennicillin och ligga kvar där 2 nätter och pigga på sig lite, så i fredags så hämtade jag hem mina killar och nu börjar jag känna igen lillskrutten, som börjar komma i form efter denna sjukresa!! Tur att vi inte är uppbokade på en massa jobb just nu så man ska känna den pressen oxå..

Jag håller på att fixa mina papper för Norge nu, känner att det börja sina med jobbtider trots att jag har 3 olika ställen jag går runt på. Har hört mig för och visst 17 finns det jobb där borta! Så nu ska jag tjäna lite kosing tänkte jag.
Ska ner och göra pass nu för det är mycket med dessa papper, och stämplar från olika myndigheter.

Ha det skönt tills vi hörs igen

Kram

Kommentarer
Postat av: Sandrah

Oj stackars Fabian!

2009-09-15 @ 20:36:02
URL: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0