Nytt jobb....

Idag har jag haft min första introduktionsdag (utav 3) på ett nytt jobb :)
Det kändes bra och personalen jag träffade verkar helt ok.

Jag känner mig duktigt trött på jobbsituationen som den är nu och att alla jobb bara är på timanställning och trött för att det mest är helger och kvällar man får jobba, nu har jag jobbat 6 helger i sträck och gör en 7de nu till helgen!!!!! Jag har j usamtidigt inte råd att tacka nej till jobb!! Så sjukt system detta och enligt arbetsförmedlingen så får man ABSOLUT inte tacka nej till jobb.

Jag har möte på arbetsförmedlingen imorgonbitti och det är obligatoriskt så det är bara masa sig dit och lyssna och se om det finns nåt nytt att lära. Låter kanske neg, det är jag inte bara trött.....
Imorgon är en ny dag! :)

Fick en förfrågan om barnloppis av Mia, måste ta reda på lite mer..låter som en kul grej :)

Annars så struntade jag i spinningen idag för jag kände att familjen behöver mig hemma efter en helg borta från dom varje kväll och Fabbe är lite känslig just nu.

Nu ska jag gör ett överskådligt schema över mina jobbtider.

Kram

Kommentarer
Postat av: Anneli

Stackars dig - behövs det inga vikarier på vardagarna??? Hoppas att det löser sig och dyker upp en fast anställning snart. Jag har också jobbat som "springvikarie" och det är riktigt jobbigt - speciellt detta att man aldrig får tacka nej.

Ha det bra!

2009-09-29 @ 07:34:02
URL: http://resangenomlivet.blogspot.com
Postat av: mia

Hej ! Du får nog ringa o boka ett bord snart... 150 kr som går till världens barn. man får endast sälja barnrelaterade saker. 10-14 den 17 okt vore kul om du hängde på! värsta fall får vi väl dela bord...om man nu får de... blir kanske trångt. kram

2009-09-29 @ 22:34:54
URL: http://miahjartabarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0