2 år :)

Idag eller rättare sagt i går (eftersom det är natten nu å jag sitter  på jobbet å bloggar!!!!) så firade vi vår älskade lilla Fabian som fyllde 2 år!!

Tänk att det har gått 2 år redan!! Han börjar verkligen bli stora killen, pratar för fullt, älskar å vara på dagis, har stort intresse för moppar, bilar och motorcyklar..en riktig liten mekare ;)
Det är så härligt å se honom växa upp...

Mitt lilla troll, kommer aldrig glömma hur arg han var när han kom till världen 16 dagar över tiden, humöret har han än i dag när det inte går som han vill.
Jag är så glad för mina barn och min man, jag älskar er.

Som sagt, jobbar!! Det är lugnt nu å jag har gjort det jag ska fram till nu så jag ska koka mig lite kaffe å sjunka ner i soffan å vänta på kollegorna som kommer å hjälper mig att "bädda runt" som vi säger. Tycker om att vara hemma å jobba, visst 17 är det bra i Norge men det är nåt visst att jobba hemma med goá arbetskamrater som man är injobbad med, ni vet vad jag menar!!?

Hoppas ni har det bra och njuter av att det blivit lite mildare väder för det gör jag!! Det betyder att snart är det dags för lååångisar :)

Dags att återgå, kram på er  

Söndag :)

Njuter av helgen.. Det är så skönt att va ledig och samtidigt veta att det inte är stress till något jobb imorgon.

Vi har precis kommit in efter en ljuvlig promenad med Fabian i pulkan..visst är det kallt men det va skönt att komma ut en sväng.

Den här veckan ska jag fixa lite härhemma och ta tag i lite ärenden, jobbar 2 dagar i Karlstad. Fabian har ju inget dagis när jag inte jobbar så det blir till å sysselsätta honom med, kanske blir att gå tillbaka till öppna förskolan ;)

Granen ska ut idag..är less på allt som har med jul å göra så nu ska allt bort!!

Kanske blir det en fika hos fam. Eriksson lite senare idag...

Hoppas ni får en fin söndag

Kram

Svar till Ilda...

Hej Ilda.

Gå in på safh.no där finns det länkat till något som heter söknadsjema för autorisasjon och licens.
Du ska ha kopia på pass stämplat hos polisen samt alla orginalbetyg från skolan och papper från arbetsgivare som du jobbat hos och stämpla dom hos arbetsförmedlingen... Visst, det är lite jobb med dessa papper men när du väl fått iväg dom så tar autorisasjonen ca 14 dagar innan det landar i din brevlåda :)

När du väl har fått jobb så ska du fixa skattekort men det kan vi ta då ;)

Lycka till med jobbsök.

H/Therese

Fredag :)

Sköna, sköna fredag :)

Tvättar idag och tar tag i lite städ här hemma, ska snart åka iväg å handla inför helgen, skönt å komma ut lite trots kylan!!
Vi har -20 idag fast så kallt har väl dom flesta av er!! ;)

Ikväll kommer vi bara ta det lungt, det börjar ju en ny säsong av let´s dance också, måste ju kolla in vilka som är med och om det är nåt å se...

Jag drar vidare så hörs vi snart igen.

Ha en mysig fredag

Kram

<3 Hemma <3

Det finns inget som är så skönt som att komma hem efter ett par dagar borta på jobb :) Underbart.
Nu har jag varit och gjort jäkligt många timmar på 5 dagar!!! Det är inte klokt att det finns så mycket jobb därborta, å nu blev det ju tack vare att det va många sjukanmälda mycket xtrajobb ;)

Gick av i morse och kunde inte sova för mitt tåg in till Oslo gick tidigt och det är så mycket tågförseningar i Norge och tågen kan även bli inställda så jag va tvungen att vara ute i god tid.. visst va mitt oslotåg försenat så jag fick stå å frysa i 40 min!!!!!!!!! i -20!!!!! Fötterna var stelfrusna!!

Jag sov som en stock på bussen till kristinehamn så i kväll blire film och mys med mina älsklingar :)
Barna ska få vara lediga imorgon och vi ska hitta på nåt kul..jag behöver göra nåt roligt, dom här dagarna på jobbet har varit tuffa...

Nu kom Stefan med min cola zero.. :) dags å lägga småtrollen...

Kram

Ett nytt 2010 :)

God morgon på er alla glada, bakfulla, förväntningsfulla människor och god fortsättning.

Vi vaknade inte bakfulla här i palatset i morse :) , vi valde att köra en nykter nyårsafton och idag är vi glada för det..
Kvällen var trevlig med massor av god mat, trevligt sällskap, barnen hade mysigt med spel och snack å massa godis förstås.

Ett nytt år och massor av nya möjligheter, vet inte om jag kan säga att jag har något direkt löfte men jag ska göra sånt jag tycker är roligt och sånt som jag tycker är kul :) inte löften som inte går att hålla ;)

Idag går mitt tåg till Norge kl 17 och imorgon börjar jag jobba tidigt så jag måste åka idag... Känns lite vemodigt att åka men det går fort när jag väl är där.

Dom hade haft det tufft på jobbet och dåligt med folk och då vet jag att det blir till att JOBBA!!! Skönt för då går tiden fort :)

Nu ska jag gå en runda med doggisarna, det ser ut att vara underbart ute.

Kram på er bloggisar och ha en super dag

RSS 2.0