Ge mig...

...några xtra timmar per dygn!!!!!!

Jag har massor som jag vill göra och jag vet inte hur jag ska hinna med allt.

Idag har jag gått handledarutb på körskolan!! Japp...nu har det blivit dags!!! oj oj...
Men jag ska vara en duktig handledare (försöka) Vi klickar ju inte alltid så bra när vi vill åt olika håll i livet Leo och jag.
Jag ska därför se detta som en utmaning och bita mig i läppen och vara pedagogisk!! :) Hoppas att han känner att han tänker vara en duktig elev och LYSSNA och TA IN INFO!! :D
Wish me luck ;)

Militärträning i skogen fick avsluta denna kväll, så jäkla roligt..

Nu vänner kryper jag till kojs.. Natti <3

Duktig :)

Klappar mig själv på axeln idag!!!

Fitnessfighten har nu pågått i 10 dagar med ett resultat på -1,7kg och -4cm runt magen ;) Känns bra och nu lägger jag in en högre växel..

Jag tog tag i en sak i dag som jag dragit på och det känns helt ok :)

Annars har det varit en ganska lugn dag, Fhilip va lite hängig igår så vi stannade hemma idag, men imorrn är det jobb igen.
Vi tog en tur till Nora till Carro och ungarna fick god lunch och vi drack kaffe å snackade gojja ;)

Har precis ätit en god "kvällsmacka" med recept från den här bloggen http://stefansmat.blogg.se/index.html
Den satt som smäcken efter kvällens träningspass :)

God natt bloggisar, lämnar lite tänkvärt åt er idag...


Open your eyes to the beauty around you,

Open your mind to the wonders of life,

Open your heart to those who love you,

and always
be true to yourself.

<3


Helgen...

..har varit riktigt nice ;)

Fredagskvällen spenderades med barna å myskväll med allt vad det innebär :) Let´s dance har ju börjat så nu vet vi vad vi gör varje fredagkväll ;) Vi har ju en Let´s dancetävling på jobbet där vi nu under veckan ska lägga 50:- på den vi tror vinner hela tävlingen :) Jag har redan min vinnare klar!!!! :D

Lördagsfm hade jag å 3 tjejer till bokat in oss på att prova på Nordic Military Training :) Så vi styrde kosan mot Karlstad och tillsammans med ca 40-60 andra glada provapåare så slet vi livet ur oss på det träningspasset :p
Jag blev helt såld, vilken tuff träning och så roligt, jäklar vad vi skarattade och kämpade och vilken laganda tillsammans med människor man aldrig träffat förut :) Har ni möjlighet och inte är rädda för att skita ner er eller bli blöta så PROVA PÅ!!!!!!! :)
Hela eftermiddagen efter träningen så var kroppen så mör så det blev inte mycket gjort förutom myspys med barna framför tv:n.

Imorse tog jag å Gollan en springtur i skogen medans jag tvingade ungarna att passa lillebrorsan å spela fotboll under tiden :P När pappi är borta får dom jobba xtra hårt ;)
Fabian va bjuden på sitt första kalas idag :) så han skulle ha håret som Justin Bieber och snyggkläder ;) Han ville inte att jag skulle stanna kvar på kalaset och sitta där å höka över honom så jag passade på att handla och ta en god kopp kaffe i lugn å ro...det kändes lyxigt mina vänner ;)
Å det va en trött liten kille jag hämtade hem 2 timmar senare :D

Nu är det dags att börja lägga trollen här och jag önskar er en fortsatt trevlig kväll <3

RSS 2.0