Bilen....

Med vår vanliga tur så har vi lämnat in bilen denna månad också!!! Bara 2800:- som hittat ;)
Nu är den iaf hel och det kändes verkligen skillnad att köra nu och då såhär i efterhand ..jag lämnade nog in den i rättan tid.

Fabbe å jag tog en låååång långis idag med Gollan, det var ruggigt som 17 och vi hann hem lagom till regnet :/

Annars har dagen gått i ett som det gör, ungar, tvätt, dammsugning, det rullar på kan man säga!!

Jobbkväll imorrn vilket innebär kvällsdagis för barna, så himla glad att jag har leo som hjälper mig dom veckorna Stefan inte är hemma.
Värre blir det nästa månad när Leo drar med Stefan till Norge å gör sin praktik!!! Hjäääälp...det blir långa kvällar för ungarna på kvällis åsså upp tidigt till dagis nästa dag!!!! känns inge bra :( men men jag har en gullig barnvakt som kanske kan ställa upp i värsta fall :)

Jag läängtar så tills vi drar till Norge hela familjen och bara är lediga iaf jag!!! ;)

Ha det gott.. Jag börjar morgondagen med en timme på crosstrainern vad gör ni?? :P

Leeeeedig dag :))

Upp före tuppen å körde ett spinningpass imorse, så grymt skönt!!
Har hållt igång hela dan med olika projekt så nu pustar jag ut en stund med en kopp kaffe å en snus, göttans :)

Fabbe har hängt å flängt med mig idag...älskar hans sällskap :) han e så finurlig å har så mycket att prata om..I dag tog han ut cykeln och tog en tur till NETTO, lite svårt för honom att babbla så mycket och cykla på samma gång bara...sööötis!! Varje ålder har verkligen sin charm <3

Middag står på vårt schema nu, sen ska jag iväg på kick n box pass..Japp mycket träning blire!! Älskart

Vilket väder vi har haft idag folkens.. 18 grader!!! Tjohooo, nu kan det bara bli bättre ;)Jobbarhelg..

Jag har jobbat hela helgen och tar inte helgen förrens imorrn :/ jag har varit trött...Zzzz det gick väl så där att ställa klockan imorse också ;)
Hade provat å ställt mobilen som ringda klockan 3!!!!! Vet inte hur det kom sig men jag hade väl ställt in den i nån konstig tidszon ;) aja, jag kom iaf i tid till jobbet :)

Det fina vädret är underbart å jag bara längtar till ledighet nu. Mannen min åker imorrn :( vi har haft jättemysiga veckor nu när han varit hemma så idag känns det inge bra när han ska åka... Men men det är som det är och jag biter ihop ;)

Har precis kick n boxat så nu hoppar jag in i duschen..imorrn tar jag med Gollan å vi springer 7,5km på skutberget efter jobbet.. Börjar förbereda mig för en tuff utmaning som börjar 1/4 :)))  ska bli så spännande..

Ha det gott folkens <3

Ledig dag :)

..och den spenderades med familjen <3

Eftersom jag jobbar helgen nu så blev det lite som en lördag idag eftersom kidsen va lediga från skolan.
Vi tog en sen långfrukost innan vi begav oss till Karlstad där Fhilip hade ett möte på en timme.

Tog en lunch på MAX till barnens förtjusning :) sen en promenad runt Mariebergsskogen å tittade på 8 små nyfödda killingar.. dom är ju bara så söööööööta <3

Nu har jag precis satt mig i soffan för att bara softa framför Big Brother, jag har precis kört ett tufft kick´n´boxpass...pjiuuuuu idag var det hårdträning!!!

Ha det gott <3Tillbaka...

Yepp nu så..blogglusten har infunnit sig och jag slukar andras bloggar som en svamp och hoppas nu att jag ska kunna vara lika flitig som tidigare med mitt eget, det är trots allt skönt att få skriva av sig å jag skriver vad jag vill i MIN blogg!!!!

Jag jobbar långvecka den här veckan å har ledig dag imorrn..skönt!!
Mannen har ju startat på ny kula i Norge och jobbar borta 3v och stannar hemma 2v!! Jobbig? JA men det är så det ser ut just nu..

Ser fram emot, LÄNGTAR tills hela familjen drar iväg till Norge 1 juni där vi ska spendera tid tillsammans stor del av sommaren. Hammerfest är platsen vi kommer att befinna oss på :)

Myser i soffan med datorn i knät, mannen spelar XBOX, barnen - dom 3 små myser med chips i deras rum med tv och dator.. Vi tog lite helg idag helt enkelt då barna också är lediga imorrn :) QTIME på en onsdag, det är guld <3

Ok vänner, det va en början..

På återseende! :)

RSS 2.0