Hallå :)......

Hallå, hallå, här är jag igen :)
Semestern är över och rutiner på väg tillbaka vilket jag tror att barnen tycker är skönt iaf så tycker jag det.

Idag gjorde jag det som jag helst hade velat slippa, jag stegade in på arbetsförmedlingen och anmälde mig arbetslös!!!! Jag har varit i valet å kvalet å funderat på hur jag skulle göra ochkom fram till att deet inte funkar att jaga tider, jag behöver ett normalt jobb med relativt normala tider.
Jag har ju en förmåga att bli manisk i det jag företar mig, vilket även skedde nu med att hitta jobbtider!! Jag känner mig sönderstressad och mår inte bra i det. Så jag stressar  ner nu och ska försöka med bästa förmåga lära mig själv att göra saker på ett "normalt sätt" jag måste sätta en gräns för mig själv - bara det är ett jobb ;)

Vi kom hem från vår vecka på Gotland igår, å så mysigt vi har haft. Lite tråkigt bara att Stefan precis loosat ALLA kort därifrån!!!!!! Så just nu så sitter jag här i soffan med ett stort argt moln över huvudet!!! Morrrrrrrrrrr. Tänk vad det betyder att få ha kort att titta på, ungarna kommer att bli så ledsna.. Men, men vi får jaga nya minnen ooch en super anledning till att besöka Gotland igen ;)
Vi hann med att göra massor på ön, bl a en heldag på kneippbyn, vilket ungarna gillade skarpt. Vi träffade våra goda vänner som bor på ön, dom va precis i flyttagen så det blev en middag och några fikapauser emellanåt.
Det va behövligt att få komma bort och andas lite frisk luft aven om det är jäkligt tufft att åka iväg med 4 barn, för det är ingen lek iaf inte just nu med A å F som helst skulle vilja ha ihjäl varandra. Det tog ett par tre dagar att få dom lugna. Fabian är inga probs att ha med sig, han hängerr liksom bara med och är glad om han har lite dricka och tablettask eller ostbågar att smaska på i bilen.
Jag , Leo och André åkte själva in till Visby en dag och shoppade :) Vilket lyx å gå i affärer och inte ens behöva tänka på att AKTA överallt, för just så är det med Fabbe, han har armar och ben överallt och vill helst inte sitta i vagnen, när man har starka friska ben att gå med!!
Ibalnd behöver man ta ett eller ett par barn och bara få vara och ha egentid. Det va  en uppskattad dag, riktigt lyxig :)

Stugan vi hyrde var mer att stort hus på ca 150kvm och stor tomt där hundarna kunde springa lösa med hagar och åkrar runt om, vi hade en trevlig häst som närmsta granne. Jag hoppas vi kan få hyra det huset igen, till nästa sommar kanske...

Å det grämer mig att korten är borta, jag måste få älta det nu en stund. Fan,fan,fan.

Innan vi åkte till gotland så hann vi med ett besök hos min Linda, en gammal gammal kompis från Tälje. Gissa gumman om jag saknat dig och nu hopas jag att vi aldrig mer gör om samma misstag och att du, Nell och Randa kommer hit till oss snart.
På kvällen innan vi skulle åka hem så ringer min älskade bror och tallar om att han är hemma i sverige (han har ju varit bosatt på Madeira senaste 3 åren) och ska stanna en månad och fixa nytt pass och massa vaccinationer för nu har ungen sparat ihop en massa pengar för att luffa runt i asien å australien i 2 år!!!! Så nu lär det dröja innan vi ses igen. Så när vi kom till nynäshamn med båten i söndags så var första själklara stoppet hos Nicklas, där fick jag även träffa min lillasyster som jag inte heller sett på jättelänge. Mina syskon är underbara personer, Älskar er massor,
Vi har en tråkig familjesituation och därför har det varit så läng mellan gångerna vi ses.
Vi hade en trevlig stund innan vi drog vidare hem till lilla kristinehamn.

Väl hemma så tror jag alla barn drog en lättnadens suck och tyckte det va kanon att vara hemma hos kompisarna igen. To m Fabian var överlycklig att få återse grannarna här på gatan så han tog en rejd ochgick å hälsade och pratade med alla, sötnosen. Tänk att han som är så liten har hittat sin plats med alla grannar och verkligen trivs här, det märktes så tydligt efter en veckas semester.  Jag har börjat inse att mitt flyttade får nog stanna här, barnen har börjat rota sig och kanske dags att jag också slappnar av och försöker ta tag i saker på plats istället för att tro att problemen försvinner om man flyttar!!!!

Jag har saknat bloggen och er mina kära bloggare. Men nu är jag hemma och kan blogga igen.

Hörs då

Kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

Va synd med korten! Jag lyckades radera alla kort från en resa direkt i kameran men de flesta gick att få fatt i när jag lämnade in minneskortet i en fotobutik och de trollade med det på nått sätt! Fast det kanske var på något annat sätt ni blev av med dem? Härligt i allafall med en lyckad resa och nya jobbmöjligheter!

Kram fårn en annan maniker!

2009-08-26 @ 08:54:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0