Bloggtorkan är över......

Nu mina vänner så har jag bloggtorkat klart :)
Min inspiration för bloggen kom tillbaka, bara sådär och jag är så bloggsugen..

Det har varit mycket och nu har jag kommit in i det nya och lämnat gammal skit bakom mig!
Jag har nytt jobb, visserligen inte i Sverige utan har lämnat good old Sweden för vårt kära grannland Norge :)
Jag har ett supert jobb och jag får välja lite hur jag vill och det som passar vår familj. Kan verkligen inte klaga över nåt!! Bra jobb, super lön får göra lite som jag vill och då mår jag bäst.

Barnen!? Jaaa, barnen är väl inte alltid överförtjusta över att mamma är borta flera dagar i streck men ibland är det så här i livet att man inte kan välja, jobba i Norge eller vara arbetslös i Sverige, vill man ha leksaker och gottis och en massa andra saker så måste mamman å pappan jobba. Trodde faktiskt att Fabian va lite för liten för att gå med på detta, men hittills har det funkat klockrent och vi pratar nästan varje dag i telefon och det har funkat så himla bra.

Annars så rullar livet på med barn, hundar, tvättstuga osv osv.... Börjar få rättsida på det mesta och jag känner att vår familj börjar komma i fas.

Imorgon är det nyårsafton och den kommer vi fira här hemma tillsammans med barnen lugnt å stilla, visst ett glas vin slinker nog ner till den goda maten som min man ska överraska mig med ;)

Vad gör ni på nyår??

Jag har saknat er bloggisar!! Visst har jag läst era bloggar under tiden jag har haft bloggtorka men jag saknar era inlägg och att se att ni kikar in här.

Jag ska lägga upp lite nya bilder och så ska ni få se vår "lilla" Goliath som nu inte är så liten längre men däremot världens bästa Goliath och inte har han ätit upp en enda unge ;)

Härligt att va tillbaka

Kram på er och ett GOTT NYTT ÅR

RSS 2.0