Familjen samlad :) .......

Snart är det bara timmar kvar tills familjen är samlad, Robin och Leo är på intågande från semester och från farmor.
Det kommer kännas skönt att få tid tillsammans hela familjen.

Igår hade vi grillkväll hos grannarna, det va supergott och supertrevligt :)  Jag är glad att jag har dom grannar jag har, det är lite bullerbyn här uppe på hägringen :)
Nina! du kan lämna in det du vill beställa eller lukta på, det brukar alltid gå iväg minst en beställning varje månad :)

Ikväll pratade jag med en gammal, gammal kompis till mig från södertälje, vi tappade bort varandra för 6 år sedan, vi hade olika åsikter om saker å ting men hittade varandra på Fb för ett tag sedan.. Tänk vad konstig t det kan bli med människor man träffar och har haft med sig i livet, å som jag har saknat henne hon va ju den som gick med mig i ur och skur genom himmel och helvete... Jag är så glad att vi har funnit varandra igen och varför måsta man bryta totalt bara för att man har olika åsikter osv... Jag vet att det har varit ett skydd för mig igenom många år.. för det är så jag har vuxit upp, passar det inte så stick!! Men vem vinner på det?
Tur att jag har lärt mig saker på egen hand och inte tagit med mig allt som jag lärde mig hemifrån.
Tänk vad klok jag har blivit med åren ;)

Nu ska jag ringa min son och höra när han behagar att bli hämtad från tåget ;)

Kram

Var rädda om varandra

Kommentarer
Postat av: Nina

Ja visst e de gott när alla barnen e hemma!Känns lite mysko när dom e så stora att dom e ute å reser själva...Nästa vecka e nog mina samlade hos mej igen efter Ålands resor å dyligt :-)Hör av dej någon dag när du e ledig å hemma så tittar jag in å kollar sortimentet,känns ju redan som höst å då går det åt ljus ;-)

Ha de gott! /Nina

2009-07-30 @ 09:27:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0