Ryggen.....

..gör så jäkla ont!!!!! Jag har haft ont till och från ett under nån veckas tid men imorse fick jag börja morgonen med smärtisar.
Hade ju problem med ryggen för x antal år sedan och då var det en irriterad muskelinflammtion längs ryggraden på både sidor och det tog många månader innan det blev bra!!! Jag har inte tid inte lust och ork att ha det så här just nu men jag tänker positivt och hoppas att det är som bortblåst imorgon.. ;)

Jag kom precis hem från jobbet, mannen har hållt ställningarna här, jag och grabbarna bus skildes som lite ovänner imorse pg a att dom båda tappat öronen och sket totalt i att ens försöka läsa på mina läppar att ge sig innan morsan blir galen!!! Så kan det gå men dom tuffa får tufft tillbaka brukar jag säga men det är inge roligt att inte vara helt sams när man skiljs åt men jag ska pussa på dom innan jag lägger mig sedan syns vi imorgon bitti.

Leo är på rixfm festivalen och ska sova hos en kompis i Karlstad, jag tror han har träffat en tjej...... och det spelas ljuv musik uppe på övervåningen ibland ;)

Imorgon ska vi hälsa på Fabbes nya dagis och gå lite husesyn och hälsa på inskolningsfröken, det ska bli roligt och se hur han reagerar.
Sen är det jobb för både Stefan och mig så Leo håller ställningarna och det har han gjort med bravur dom dagar el kvällar vi jobbar, han tar sitt nya jobb på fullaste alvar och han har även insett att sköta om en bebis är ett häst jobb!! Han brukar säga att "jag fattar inte hur ni hinner eller orkar med, man måste ju kolla Fabian HELA tiden!! Japp, duktig pojke, det betyder att han sköter sitt jobb :))

Jag var ju på arbetsförmedlingen för att få hjälp med att fylla i papprena till Norge och nu ska vet jag hur så då ska jag göra det och sedan sända iväg dom
Lyckans om jag kunde få lite tider där borta, mycket bra lön och inte behöva jobba lika många pass!!!

Nu ska jag hänga med min älskade man

Kram på er.

Kommentarer
Postat av: Mollan70

Kanske skulle du be mannen om lite massage.

Det brukar hjälpa.

Åh varma bad.

Hoppas att det är bättre i morgon.

Kram

2009-07-02 @ 01:17:04
URL: http://www.metrobloggen.se/Mollan7
Postat av: Smilla

Hoppas att ryggen känns bättre idag.

2009-07-02 @ 22:16:50
URL: http://smillasplats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0