Helgen är över.....

Ännu en jobbhelg till ända :) , fast det tar ju inte slut med jobb för det! Imorgon är det på´t igen :)
Jobbade natten som va och det gick smärtfritt då folket faktiskt sov!!! Det hör verkligen inte till vanligheterna då vi går runt på 5 avd!!
Sov till lunch idag och sedan en härlig kopp kaffe på altan med aftonbladet och en massa sol.. nu är jag röd och det svider lite.. tänk att man måste bränna sig innan man fattar detta med att faktiskt smeta på solskydd!!

Hela familjen ska iväg imorgonbitti kl 6.15!! Hur 17 ska det gå, det är lika bra att vänja sig för det är ju så det kommer att bli under sommaren, jag åker ju före familjen, men sen ska Stefan fixa lämningen till fritids och dagis, hoppas bara rätt barn hamnar på rätt plats ;)

Va en sväng till Susanne och tog en kaffe och hämtade samtidigt upp meandi kläderna, så söt Fabbe blev i sin lilla tröja med flodhästar på :) Fhilip valde ju discoapantröjan och den satt som en smäck  :)  Addi tyckte kläderna inte va nåt att ha så han blev utan helt enkelt...

Klickade hem lite stuff från ellos till mig själv faktiskt, då det va 70% rea!!! Då känner jag att jag faktiskt kan unna mig lite ;) sen får vi väl se hur det sitter...

Nu ska jag blogga vidare, har ju en hel del favvosar att gå igenom :)

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0