Det är mycket.....

..jäkligt mycket har det varit senaste dagarna.
Stefan har börjat plugga med allt vad det innebär när man börjar mitt i terminen och ska hinna det dom andra har hunnit hittills på halva tiden bara för att få CSN!!! Han kommer att behöva ha eld i baken...

Själv så söker jag jobb i vårt kära grannland för att slippa ha arbetsförmedlingen hängande i arslet och få att få ihop lite kosing för överlevnad! Det ska gå och ev så åker jag över på måndag, har 1 intervj inbokad :)
Ringde även på ett säkert kort, där jag vet att jag kommer att få jobba men det ligger åt fel håll om man ska kommunalt, typiskt!! Vet att det kommer att lösa sig.

Har jobbat 2 dagar denna vecka och har söndagen kvar, men ni ser ju själva det är ohållbart att sega sig fram på dessa timmar, jag vill kunna planera mitt liv och gärna tillsammans med min underbara familj.
Har jobbat på psyk idag och det känns verkligen i knoppen! vet inte om jag verkligen passar för det, jag vill ju ha tempo när jag jobbar, se att saker händer + att känna att jag har jobbat..det är annorlunda att jobba på psyket..
väldigt lärorikt dock ;)

Ikväll blire idol och mys med barna, Fabian håller på å röjer här nu, han är verkligen i sitt esse efter en HEL dag på dagis, känns som han behöver vara där heldagar ibland, han tycker det är så roligt.

Jag hoppas att ni får en bra helg med mycket mys och gos

Kram bloggers

Rensning....

Man är ju aldrig sysslolös som sagt!! Rensning utav förråd har vi härhemma idag! Stefan är nu på väg till tippen med all skit som vi hittade där, hittade även en massa kul som skridskor till både mig å barna :) Vette 17 hur dom hamnat där, rätt stl å allt ;)

Fabbe å Addi ligger i badet så dags att plocka fram snabeldraken  å dammsuga medans det går att komma fram i röran..

På återseende

Kram


HELG!!!!!!!! :)

Åhh, vad jag har sett fram emot denna helg! En ledig helg :)
Jag har ju jobbat varje helg i 7 veckor så nu är jag välförtjänt av att få vara ledig.
Ikväll har jag jobbat men imorgon å på söndag är jag ledig. 

Imorgon ska jag eller Stefan gå med Fhilip på bio :)
Det är G-FORCE som gäller. André har blivit bjuden att gå med en kompis å lite rättvis måste det ju vara + att det är jäkligt mysigt att gå på barnbio ;)

Söndag är det dags för bytardagar, skridskor är det som vi är på jakt efter. Det är ett måste på vintrarna här i skolan och jag köper inte nya varje år till barn som växer och inte åker annat än i skolan...

Mitt jobbsökande i Norge går relativt bra :) Jag har fått bra respons nu väntar jag tills på måndag då jag ska ringa en Torill och höra om en tjänst som handlar om var 3:dje helg!! Japp, dom kör alla möjliga varianter på tjänster.
Finns det någon utav er som har kontakter där borta så hojta gärna.

Stefan har ju börjat skolan idag :) Så nu har han massor att plugga in eftersom han börjar mitt i terminen, men jag ska hjälpa honom så gott jag kan..

Det va lite från mig.
Önskar er en härlig helg med massor utav höstmys ;)

Kram

Ledig dag.....

Idag har det varit en ärendesdag, åkte upp till Micke med bilen, han ska vinterfixa den sen vidare till arbetsförmedlingen men där va det så mycket folk så det va bara å vända idörrn, hade inget superviktigt ärende så det kan vänta en dag eller 2.

Med posten idag så kom mitt efterlängtade norska autorisasjon!! :) Nu jäklar kommer storkovan att intjänas ;)
Jag blev glatt överaskad, trodde det skulle ta minst 4 till, så dum som jag är har jag redan bokat in bra med tider denna månad..typiskt!!

Måste bara berätta..Har ju som många andra fastna i FB-världen, å det är så kul :) Har funnit en del gamla klasskompisar och jag väljer vilka jag vill ha på min vänlista!! Alla platsar inte på den!
Hur som så hittade jag mina småbröder på min pappas sida, så kul å ha kontakt med dom, dom är lika gamla som Robin och Leo :)
Min pappas och min kontakt är och har aldrig varit nåt att hänga i gran, så nu ska jag vara duktig storasyster och hålla kontakt med mina småbröder iaf :)

Imorgon är det städ som står på mitt schema, det behövs verkligen...

Dags att knyta sig va

Kram

Slapparkväll.......

Just nu har jag tagit en paus från körslaget som jag och Fhilip sitter och kollar på..guud så hysteriskt!!!
Vi har mys och slapparkväll, Stefan lägger lillskrutten som är mer vild än tam just nu ;)

Jag är inne på min 7de jobbarhelg nu och nästa helg SKA jag vara ledig och vara tillsammans med min familj.
Har haft tufft jobbschema denna vecka, natt och kväll och hela helgen så dom här myskvällarna behövs.
Addi sover hos en kompis inatt och Leo är i Sthlm hos sin pappa.

Stefan fick svar från skolan so mhan sökt och på fredag nästa vecka ska han dit på infoträff :) Så skönt att han kommer igång igen.
Nu ska jag strax återgå till Fhilip som väntar i soffan..

Hoppas ni mår bra

Kram

RSS 2.0