Det är mycket.....

..jäkligt mycket har det varit senaste dagarna.
Stefan har börjat plugga med allt vad det innebär när man börjar mitt i terminen och ska hinna det dom andra har hunnit hittills på halva tiden bara för att få CSN!!! Han kommer att behöva ha eld i baken...

Själv så söker jag jobb i vårt kära grannland för att slippa ha arbetsförmedlingen hängande i arslet och få att få ihop lite kosing för överlevnad! Det ska gå och ev så åker jag över på måndag, har 1 intervj inbokad :)
Ringde även på ett säkert kort, där jag vet att jag kommer att få jobba men det ligger åt fel håll om man ska kommunalt, typiskt!! Vet att det kommer att lösa sig.

Har jobbat 2 dagar denna vecka och har söndagen kvar, men ni ser ju själva det är ohållbart att sega sig fram på dessa timmar, jag vill kunna planera mitt liv och gärna tillsammans med min underbara familj.
Har jobbat på psyk idag och det känns verkligen i knoppen! vet inte om jag verkligen passar för det, jag vill ju ha tempo när jag jobbar, se att saker händer + att känna att jag har jobbat..det är annorlunda att jobba på psyket..
väldigt lärorikt dock ;)

Ikväll blire idol och mys med barna, Fabian håller på å röjer här nu, han är verkligen i sitt esse efter en HEL dag på dagis, känns som han behöver vara där heldagar ibland, han tycker det är så roligt.

Jag hoppas att ni får en bra helg med mycket mys och gos

Kram bloggers

Kommentarer
Postat av: fie

tråkigt detta med jobb :( men jobba måste man ju sj har jag bara en månad kvar sedan vet jag inte vad det blir men men så är det kram

2009-10-18 @ 11:45:05
URL: http://fie80.blogg.se/
Postat av: mia

Gott nytt År!

2009-12-30 @ 20:14:00
URL: http://miahjartabarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0