Nu är det gjort...

Nu tar jag klivet ut i stora världen.. NORGE!!
Jag har funderat länge och väl om att jobba där mycket pga pengarna, jobba mindre och tjäna mer!!

Har haft kontakt med ett antal olika företag men jag har skjutit upp det pga av allt pappersjobb!! Papper om allt tom personbevis på dina föräldrar!!!!! Men nu är det klart och jag la papprena på lådan idag! Anledningen att dom vill ha så mycklet papper är att om du tex är undersköterska så behöver dom papper på det så man får en undersköterskelicens som är giltig för dom!!

Så nu ska jag vänta otåligt i 6-8 veckor på att få denna licens sen drar jag!! Jag har 2 bemanningsföretag som verkar guld, står för resor och boende och jag hoppas att det ser så bra ut i praktiken oxå..
Vet inte hur jag ska lägga upp jobbtider eller hur möjligheerna ser ut vet bara att jag vill ha vår ekonomi rullande.

Stefan ska ju som sagt börja plugga nu och han har lämnat i papper i dag. En distanskurs så vi får se när han står på tur, det är många som vill plugga nu!!

Annars så är det full rulle här hemma. Fabian är frisk och det märks på vår vilda baby, nu är han i fas med mat och spring i bena.. Jag saknade verkligen dom små springande fötterna och han underbara fart och fläkt när han var sjuk!! Jag tror vi har fått världens mest rastlösa unge, det ska gå i 180 hela hans vakna tid!!

Jag körde spinning idag så denna vecka har jag lyckas pricka in träning 3 dagar redan :) jag hoppas att jag hinner ett pass på trappmaskinen imorgon, för jag jobbar i helgen aoch då hinns ionte allt man vill med.

Robin har kommit hem över helgen, skönt att se att han mår bra. Han har ju börjat gymnasiet och verkar trivas så himla bra och jag är så glad för hans skull..
Nu väntar en spanienresa på honom i november tillsammans med farmor och farfar..

Jag ska återgå till mina grabbar nu!

På återseende :)

Kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

Spännande med Norge, går det att pendla? Jag är visst lite dålig på geografi...

2009-09-18 @ 22:49:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0