Kartonger så långt ögat ser...

hallå på nattkvisten..

Det är tur att man glömmer hur jäkla tråkigt det är att packa å packa å packa inför flytt, visst är det roligt att komma till det nya men jag ser inget roligt i att packa för att inte tala om städningen av det gamla!!!

Nej då nu ska jag inte vara neg!!! Men ibland måste även jag få gnälla ;)

Vi har varit ute i huset varje dag nu för att hjälpa till å få det klart, å det ser inte ut som att vi hinner helt klart men vi får bo lite hipp som happ till att det blir färdig, Stefan får gå hemma å skrota i röran för jag drar ju igång med ett nytt projekt nästa onsdag :))

Jag tog med joggingskorna igår ut till huset och bestämde mig för att springa grusvägen tills vägen blir asfalt 6.5km, så jag tog med Goliath å sprang iväg.. gick kanonbra, bra underlag trots "grus", det är ju mer grus vid vägkanten men inte just där man springer..Goliath tyckte väl inte att det va hans springdag för jäklar va han masade..jag fick mer eller mindre DRA honom dom där 6.5km... kunde inte ha honom lös eftersom det är bilväg.

Känner att springet sitter och jag kör varannna dag nu fram till söndagen.. sen dags att sätta upp nya mål, nya maratons att springa :)

Skolorna har börjat och rutiner börja falla på plats.. känns skönt. Leo har börjat gymnasiet så det är mycket förändringar, inte bara flytten..

Funderar på att ringa städfirma imorrn å höra vad det kan kosta, känns som det kan vara värt det.. har liksom ganska fullt upp ändå!!

Imorrn blir det IKEA, å lite annat smått i Karlstad..

Önskar er en fin torsdag <3

Kommentarer
Postat av: Fru Ölmebo

kikar innej det e verkligen aptråkigt att packa å städa ur den gamla.

men gu så görr å fixa ordning den nya sen :)mm IKEA e bra grejer ^^Ha en bra fortsatt dag :)

2010-08-26 @ 15:03:01
URL: http://familjenav6.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0