Milen :)

Igår valde jag att ta min löprunda senare på kvällen, brukar alltid springa tidigt på morgonen eller förmiddagen så har man det gjort..

Som sagt jag gav mig iväg och hade siktet inställt på att springa i ett lite snabbare jämnare tempo än vanligt..det är ju trots allt tjejemilen snart..
När jag kom tillbaka en timme senare så hade jag klarat av milen!! Det kändes kanon att springa, inte jobbigt på något vis, förutom att mina fingrar domnar bort!? Det känns lite jobbigt emellanåt..

Idag har jag jobbat ett kortpass och det va riktigt skönt, för jag har dubbeljobb framför mig nu i flera dagar.. Stefan fick inga tider i augusti så då jobbar jag :)

Nästa vecka är det dags å flytta mina vänner.. jag är ledig och vi packar å styr upp i början på veckan så flyttar vi på fredagen :) Dom är inte rikgit klara i huset men det får gå å bo halvdant ett tag..jag är så glad att dom som ska flytta in här redan är flyttbara den 1 sep, så vi slipper betala dubbla hyror :))

Soffan vi har köpt ska hämtas på fredag, satan va roligt det ska bli å få fixa med nya grejer..

Jag har fått jobb hela sep, + att dom ringer från hotellet hela tiden ;) så jag är inte orolig för den här hösten..

Nu får ni har en fin kväll, jag ska köra lite wiifit träning nu, den tar ruggigt ;)

Kram

Kommentarer
Postat av: Sandrah

Duktig du är!!

2010-08-17 @ 20:06:39
URL: http://sandrah.blogg.se/
Postat av: Veronica

Inte alls jobbigt?! Att springa en mil?! Hallå?! I min värld finns det tyvärr inte ens på kartan!

Men snart fixar jag kanske 5 kilometer igen i alla fall!

Du verkar ju vara i riktigt god form!!!!Bra logga in o kör hårt på vv du!(Jag brukar inte skriva upp o planera min träning i förväg, bara denna vecka för jag har fått för mej att om jag skriver ner det på bloggen så är jag mer "tvingad" att fullfölja det! =) Bra va? )

2010-08-17 @ 20:11:01
URL: http://veronicalundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0