Vill så gärna....

Hej hopp igen :)

Vill så gärna blogga men tiden räcker inte alltid till..

Skolavslutningar närmar sig med det också semester :)) VI SKA HA SEMESTER I ÅR!!!!!! 4 veckor och det ska bli underbart..
Inga måsten, inget jobb, bara njuta  å ta dagen som den kommer.. Längtar så..

Både Robin och Leo har fixat sommarjobb, är så stolt över mina grabbar!! Dom ska minsann få känna på hur det faktiskt är i det verkliga livet!! ;)

Har precis kommit hem efter en veckas jobb på vackra Kragerø som ligger på Norges kust. Skulle lugnt kunna tänka mig ett hus där, men det fanns inte ett enda som kostade under 3-4 millar, å norska sådana!!!
Så jag bor kvar här och kan åka tillbakak då och då för att njuta av ett underbart smujltronställe :)

Just nu går livet i en faslig fart, Stefan å jag jobbar om varandra i norge och veckorna som man är hemma fokuseras på barn och i mitt fall träning.. just nu löpträning :) det har blivit mitt gift!! Trodde jag aldrig för jag har tidigare verkligen tyckt att det är astråkigt å springa, nu laddar jag för tjejmilen i sept och har faktiskt sprungit min första mil, sprang hela och på bara lite mer än 1 timme!!! Det rekordet ska bli under timmen när jag närmar mig september!! ;)
Lite kul är det när man åker iväg på nya uppdrag i jobbet, då gäller det också att hitta nya vägar att springa på... :)

Är just nu dunderförkyld!! Sprang en morgon inann jobbet och det va bara 2+ och jag hade kanske lite för tunna kläder...

Stefan å jag har firat 3-årig bröllopsdag :) Tänk... 3 år, vad fort det har gått. Jag älskar dig min fina man.

Härligt att vara tillbaka igen... catch u later

RSS 2.0